3M

Futuro Comfort Lift Kniebandage 76589, Extra Large - 3M

€ 17,76

  • 11% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

De FUTURO™ Comfort Lift Kniebandage is de beste oplossing voor lichte ondersteuning. Deze comfortabele, elastische kniesteun is dun en flexibel voor natuurlijke bewegingsvrijheid en past onder kleding. Ademende eigenschappen om u koel te houden. Met de FUTURO™ Comfort Lift Kniebandage pakt u de activiteiten weer op die u zo leuk vindt.

CNK 2902070
Prijs (Incl. BTW) € 17,76
Fabrikant 3M
Gamma Futuro
Subgamma Futuro Comfort
Gebruik Humaan
Inhoud 1
Farmaceutische vorm Bandage
Type Verband
Eigenschappen

Levert directe compressie voor onmiddellijke verlichting van een pijnlijke knie Ideaal voor: Algemene steun In vier richtingen rekbare stof houdt de steun op zijn plaats Voorgevormd ontwerp voor een optimale pasvorm Ademend materiaal XL Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals Beoogd gebruik: Ter ondersteuning van stijve, zwakke knieën, of bij letsels Zowel links als rechts te dragen

Indicatie

Biedt betrouwbare steun voor zwakke of geblesseerde knieën. Ademend tricot‑materiaal met dubbele stretch voor extra comfort. Past discreet onder kleding.

Contra indicatie

Stop het gebruik en raadpleeg een arts bij ongemak of pijn, of als de pijn/het ongemak aanhoudt of verergert

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.

Nylon, Polyester, Spandex.