Abbott

Freestyle Precision 50 Strips - Abbott

€ 32,03

  • 5% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

Dit product is momenteel uitverkocht! Laat je emailadres achter en we geven je een seintje zodra dit weer op vooraad is.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

De doseerelektroden zijn ontworpen voor de kwantitatieve meting van glucose (suiker) in het verse capillaire totale bloed, verzameld uit de vingertop, onderarm, arm of basis van de duim, bij diabetische patiënten.

CNK 2879237
Fabrikant Abbott
Gamma Freestyle
Subgamma Freestyle Precision
Gebruik Humaan
Inhoud 50
Farmaceutische vorm Strip
Type Medisch hulpmiddel

FreeStyle Precision Blood Glucose Metering-elektroden zijn bedoeld voor gebruik met FreeStyle Precision Neo en FreeStyle Libre-meters. De elektroden zijn voor uitwendig gebruik. Ze kunnen zowel door de patiënt zelf (zelfcontrole) als door gezondheidswerkers worden gebruikt. Deze systemen worden niet voor de diagnose van diabetes gebruikt, maar als hulpmiddel bij het controleren van de effectiviteit van diabetesbestrijdingsprogramma's.

· Er zitten 50 strips in een doos · Elektroden voor bloedglucose · Klein bloedmonster vereist (0,6 μL) · Individueel verpakt in aluminiumfolie · Ontworpen om niet te starten totdat er voldoende bloed is, verwacht minder verlies van elektroden · Geen medicatie en metabole interferenties · Test in 5 seconden · Eenvoudige applicatie: 'top-fill' of 'end-fill' · Geen kalibratie vereist