3M

Futuro Comfort Lift Enkelsteun 76583, Large - 3M

€ 15,10

  • 10% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

De FUTURO™ Comfort Lift Enkelsteun is ontwikkeld voor betrouwbare ondersteuning van zwakke of geblesseerde enkels en geeft uw enkel de gerichte aandacht die nodig is om u in beweging te houden. Deze handige elastische enkelbrace uit gebreid materiaal glijdt gemakkelijk over de voet voor snel aan- en uittrekken en het ademende, druk uitoefenende ontwerp past in de meeste schoenen en biedt langdurig draagcomfort. Of u nu de hele dag ondersteuning nodig hebt of alleen op het veld of in de sportschool, FUTURO™ Comfort Lift Enkelsteun helpt u op de been en in de wedstrijd te houden.

CNK 2715829
Prijs (Incl. BTW) € 15,10
Fabrikant 3M
Gamma Futuro
Subgamma Futuro Comfort
Gebruik Humaan
Inhoud 1
Farmaceutische vorm Bandage
Type Verband
Eigenschappen

Levert directe compressie voor pijnlijke enkels Ideaal voor: Algemene steun bij activiteiten met een geringe impact In vier richtingen rekbare stof houdt de steun op zijn plaats Voorgevormd ontwerp voor een optimale pasvorm Past gemakkelijk in uw schoen Ademend materiaal L Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals Beoogd gebruik: Ondersteuning van een stijve, pijnlijke of geblesseerde enkel Zowel links als rechts te dragen

Indicatie

Biedt betrouwbare steun voor zwakke of geblesseerde enkels. Ademend materiaal met dubbele stretch voor extra comfort. Past comfortabel in schoenen.

Contra indicatie

Stop het gebruik en raadpleeg een arts bij ongemak of pijn, of als de pijn/het ongemak aanhoudt of verergert

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.

Nylon, Polyester, Spandex.