Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Novalac Ac Poeder 800 gr - Menarini

€ 25,08

We brengen u graag op de hoogte van zodra het artikel beschikbaar is.

Productnummer: 2677813

Algemene informatie

CNK 2677813
Fabrikant Menarini
Gamma Novalac
Subgamma Novalac Ac
Gebruik Humaan
Inhoud 800 gr
Farmaceutische vorm Voeding
Type Voedingssupplementen
Novalac Ac Is Een Melkvoeding Tegen Kolieken Voor Zuigelingen Vanaf De Geboorte Tot 6 Maanden (Als Enige Voedingsbron) En Ouder (Als Onderdeel Van Een Gevarieerd Dieet). Novalac Ac Bestaat Uit 60 % Wei En 40 % Caseïne. Deze Dieetvoeding Wordt Aangeraden Voor Zuigelingen Met Mineure Gastro-Intestinale Problemen Die Ontstaan Door Een Overgevoeligheid Aan Lactose Ten Gevolge Van Een Lage Lactaseproductie Tijdens De Eerste Levensmaanden. Sommige Baby'S Zijn Gevoelig Aan De Fermentatie Van Lactose En

Indicatie

Door een lage lactaseproductie, vnl. in de eerstelevensmaanden, bereikt het onverteerde lactose het colon. Alhier wordt het teveel aan lactose gefermenteerd wat gasvorming, een pijnlijke opgezette buik en platte stoelgang veroorzaakt. Dankzij het verlaagde lactosegehalte wordt Novalac AC bijzonder geapprecieerd bij zuigelingen met lactose-intolerantie of lactose-malabsorptie.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
• Verlaagd lactosegehalte gerelateerd aan deabsorptiecapaciteit : 42% (Novalac AC), • De verhouding caseïne/oplosbare eiwitten is vergelijkbaar met moedermelk. • Optimale vetzuurverhouding Omega-6/3 = 10.

Medibib newsletter