Rode palmolie van Amanprana is duurzame palmolie uit Columbia.
Geniet dus van de authentieke smaak voor Afrikaanse, Aziatische en Centraal Amerikaanse gerechten.
Rijk aan vitamine E, deze draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
De rode palmolie van Amanprana is palmolie uit biologische teelt.
Red Palm "biologische rode palmolie is zeer geschikt voor bakken, wokken (en frituren) . Red Palm bevat zeer weinig MOV's (meervoudig onverzadigde vetzuren), waardoor deze olie zeer stabiel is om te verhitten. MOV-rijke zonnebloem-, soya- en arachideolie mag niet verhit worden. Verhit voeding niet boven 170 à 180°C.
Amanprana verhoogt de voedingswaarde van je gerechten. Een beetje gezonde vetten bij alle gerechten verhogen de opname van de vitaminen A, D, E, K en vele levensnoodzakelijke voedingsstoffen.
CNK | 2663839 |
---|---|
Inhoud | 325 ml |
Fabrikant | Mannavita |
Gamma: | Amanprana |
Subgamma: | Amanprana Extra |
Gebruik: | Humaan |
Type: | Voedingssupplement |
Farmaceutische vorm: | Oplossing |
Type gebruiker: | Alle |
Hoe rode palmolie gebruiken in de keuken? Op brood proef je rode palmolie. (Smeerbaar op kamertemperatuur, vloeibaar vanaf 20-30°C.) Bij verhitten krijgen gerechten een zachte smaak. Rode palmolie is af te raden voor herhaaldelijk frituren, deze olie kan wel gebruikt worden voor eenmalig gebruik. Friteuse: eerst bokaal lichtjes opwarmen. Mooi bruin met rode palmolie? Rode palmolie is ook ideaal om op je huid te smeren. TIP: meng 2/3 kokosolie met 1/3 rode palmolie, eventueel een paar druppels essentiële olie voor een lekker geurtje. Opgelet: dit mengsel is voor je huid en de bruine kleur, maar het heeft geen zonnefactor, dus opgelet voor het verbranden! Als je je huid na het zonnebaden met dit mengsel inwrijft, heb je een mooie kleur en een verzorgde huid: alleen even opletten dat de olie lang genoeg kan intrekken want deze maken vlekken, zeker op witte kleding! Rode palmolie kan je ook gebruiken als massageolie en als drager van etherische olie.
Authentieke smaak voor Afrikaanse, Aziatische en Centraal Amerikaanse gerechten Carotenen kleuren de rode palmolie rood in vloeibare vorm en oranje in vaste vorm Heel rijk aan vitamine E Heel rijk aan carotenen Bak gezond! Vegan, suikervrij, lactosevrij en glutenvrij
° Authentieke smaak voor Afrikaanse, Aziatische en Centraal Amerikaanse gerechten ° Carotenen kleuren de rode palmolie rood in vloeibare vorm en oranje in vaste vorm ° Heel rijk aan vitamine E ° Heel rijk aan carotenen Bak gezond!
Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
100% rode palmolie* *=BIO Slechts 11% M.O.V. (meervoudig onverzadigd vet) 0% Transvet 0% Geraffineerd 0% Ontgeurd