3M

Tegaderm Alginate Ag 10cmx10cm 10 90312 - 3M

€ 44,60

  • Incl. 9% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

Dit product is momenteel uitverkocht! Laat je emailadres achter en we geven je een seintje zodra dit weer op vooraad is.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

3M™ Tegaderm™ Alginate Ag is een antimicrobieel, sterk absorberend verband, verkrijgbaar in de vorm van een compres of een wiek. Het verband bestaat uit steriel calciumalginaat, carboxymethylcellulose en een zilverionencomplex (zilver sodium waterstof zirconium fosfaat).

CNK 2498848
Fabrikant 3M
Gamma Tegaderm
Subgamma Tegaderm Alginate
Gebruik Humaan
Inhoud 10
Farmaceutische vorm Materiaal
Type Medisch hulpmiddel

Wanneer het verband in contact komt met wondvocht, geeft het antimicrobiële zilverionen af die helpen de microbiële load veroorzaakt door een breed spectrum aan micro-organismen te beperken.

Eigenschappen

Antibacteriële werking tegen een breed spectrum aan micro-organismen, met inbegrip van antibioticum-resistente bacteriën (MRSA en VRE) Verenigt sterke absorptie met hoge integriteit Voorziet een efficiënte barrière tegen microbiële besmetting Kan ook gebruikt worden op wonden die autolytisch debridement vragen

Indicatie

Tegaderm Alginate Ag verband kan gebruikt worden als wondvuller en als primair verband voor de behandeling van de wonden die een verhoogd infectierisico lopen. Het verband mag ook gebruikt worden op geïnfecteerde wonden, maar uitsluitend onder medisch toezicht. Tegaderm Alginate Ag verbanden zijn bedoeld voor gebruik op halfdiepe tot diepe wonden, met matig tot veel wondvocht zoals : beenulcers drukulcers diabetische ulcers wonden met diepe caviteit traumawonden (sneden en schaafwonden) postoperatieve wonden donorsites oppervlakkige, halfdiepe brandwonden

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.