Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Puressentiel Slaap Ontspan. Bad 12 Essentiele Olie 100 ml - Puressentiel

€ 18,80

We brengen u graag op de hoogte van zodra het artikel beschikbaar is.

Productnummer: 2398972

Algemene informatie

CNK 2398972
Fabrikant Puressentiel
Gamma Puressentiel
Subgamma Puressentiel Slaap
Gebruik Humaan
Inhoud 100 ml
Farmaceutische vorm Oplossing
Type Cosmetica

De 12 essentiële oliën van het bad Slaap Ontspanning hebben kalmerende, ontspannende, rustgevende en sedatieve eigenschappen die op natuurlijke wijze de ontspanning en de slaap bevorderen.

Dit bad geeft ontspanning en welzijn waardoor de spanningen verdwijnen voor een rustige en herstellende slaap en om te ontwaken in topvorm!

Het bad Slaap Ontspanning is geschikt voor volwassenen en voor kinderen (vanaf 3 jaar). Het kalmeert spanningen en zenuwachtigheid.Gebruik vóór het slapengaan: het zorgt ervoor dat u snel inslaapt en geeft een rustige, diepe en herstellende slaap.Gebruik op het einde van de dag: het kalmeert spanningen, stress en prikkelbaarheid en ontspant.

Dit behandelende bad dat zeer zacht is voor de huid, is 100 % natuurlijk, bevat geen kleurstoffen, geen bewaarmiddelen, geen synthetisch parfum en geen minerale oliën. Het is een product dat niet getest is op dieren.

Voeg een dopje Bad slaap ontspanning toe aan het badwater. Niet spoelen. Als u dit bad gebruikt in een klein bad (bijvoorbeeld een kinderbadje), verlaagt u de dosis en gebruikt u slechts een half dopje. Niet in een leeg bad gieten omwille van het hoge gehalte aan essentiële oliën.

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.
Combinatie van 12 EOBBG essentiële oliën (Essentiële Oliën Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd) : Rozenhout, Roomse kamille, Cipres, Lavendel, Mandarijn, Marjolein, Neroli, Sinaasappel, Palmarosa, Bitter Orange, Sandelhout, Verbena.

Medibib newsletter