Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Bodyflex Combi Tabletten 60

€ 24,00

We brengen u graag op de hoogte van zodra het artikel beschikbaar is.

Productnummer: 2327740

Algemene informatie

CNK 2327740
Fabrikant D-Line
Gamma Bodyflex
Gebruik Humaan
Inhoud 60
Farmaceutische vorm Tabletten
Type Voedingssupplement

Bodyflex Combi bevat 7 ingrediënten met een heilzame invloed op het welzijn van gewrichten, spierenen botweefsel. Het zijn extracten van groenlipmossel, brandnetel, gember, MSM. Daarenboven vinden we er ook nog de mineralen calcium, magnesium en vitamine D in terug.

Groenlipmossel is rijk aan glycogeen, glucosamine en de essentiële vetzuren EPA, DHA en ETA. Deze natuurlijke ingrediënten hebben een verbazende synergetische werking.

Dagelijkse dosis 2 tabletten innemen in een keer of verdeeld over de dag. Innemen met één glas water. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of voor gebruik samen met anticoagulans of antistollingsmiddel. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Ingrediënten Calciumcarbonaatgranules, poederextract van gemberwortels, magnesiumoxidegranules, cholecalciferol, guargom (E412), xylitol (E967), magnesiumstearaat (E470b), siliciumdioxide (E551), vanilline Allergiën Er zijn geen allergieën bekend bij dit product. Bevat geen lactose, gist of gluten.

Medibib newsletter