3M

Tegaderm Hydrocol.square Steril Thin10x10cm5 90022 - 3M

€ 25,44

  • Incl. 9% btw

Dit product is momenteel uitverkocht! Laat je emailadres achter en we geven je een seintje zodra dit weer op vooraad is.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Kies voor de verzorging van weinig tot matig exsuderende wonden voor het 3M™ Tegaderm™ Hydrocolloid Thin. Het verband is transparant, zodat het helingproces geobserveerd kan worden. De polysaccharide deeltjes in het verband zwellen op, absorberen het exsudaat en vormen een zachte gel. Een 3M™ Tegaderm™ filmlaag bedekt het hydrocolloïd verband en vormt bij de ovale verbanden en de sacraalvorm een fixatierand. Dit geeft enerzijds een bijkomende veiligheid tegen de verweking van de wondranden en zorgt er anderzijds voor dat het verband niet zal opkrullen en lekken. Dankzij de perfecte fixatie wordt contaminatie van buitenaf vermeden. Het 3M™ Tegaderm™ Hydrocolloid Thin kan tot een week lang gedragen worden.

CNK 2304848
Fabrikant 3M
Gamma Tegaderm
Subgamma Tegaderm Hydrocol.square
Gebruik Humaan
Inhoud 5
Farmaceutische vorm Materiaal
Type Medisch hulpmiddel
Eigenschappen

3M™ Tegaderm™ Hydrocolloid Thin is een transparant hydrocolloïd verband Visuele controle en wondregistratie door het verband mogelijk Tegaderm fixatierand minimaliseert de kans op doorlekken Ovale vorm van het hydrocolloïd voorkomt de kans op opkrullen Barrière voor: -Bacteriën, waardoor infectierisico van buitenaf geminimaliseerd wordt -Water; waardoor hydrotherapie, douchen en baden mogelijk blijft Creëert een vochtig wondmilieu: Beschermt nieuw gevormd granulatieweefsel Versnelt het epithelisatieproces Doorlaatbaar voor zuurstof en waterdamp (semi-permeabel) waardoor de verweking van de huid voorkomen wordt Absorbeert exsudaat. Kan daardoor afhankelijk van de hoeveelheid exsudaat tot 7 dagen op de wond blijven zitten: dit werkt kosten- en tijdbesparend Verkrijgbaar in vele vormen en afmetingen, dus voor talloze toepassingen bruikbaar

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

geen actieve ingrediënten