3M

Ademhalingsmasker Ffp3 Norm En149 20 1863 - 3M

€ 300,31

  • Incl. 21% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Maskers beschermen de dragers tegen zwevende deeltjes in de lucht die kunnen vrijkomen tijdens medische ingrepen (bioaerosolen,stof, nevel, enz.).

De Aura-serie zit vol baanbrekende ideeën, technologieën en materialen en bezit veel van de eigenschappen die de platgevouwen 1800 wegwerpmaskers zo populair maakten.

Dankzij de innovatieve, nieuwe filtertechnologie met lage ademhalingsweerstand van 3M kunt u nu nog gemakkelijker door uw Aura stofmasker ademhalen.

Een toppaneel met reliëf zorgt er bovendien voor dat oogbescherming minder beslaat door warme en vochtige uitgeademde lucht.

3M™ Aura™ maskers worden geleverd met de snelle ondersteuning, beschikbaarheid van technisch personeel, betrouwbaar advies en degelijke kwaliteit die enkel een wereldmerk zoals 3M kan bieden.

CNK 2267201
Prijs (Incl. BTW) € 300,31
Fabrikant 3M
Gamma Ademhalingsmasker
Gebruik Humaan
Inhoud 20
Farmaceutische vorm Masker
Type Medisch hulpmiddel

Bij een model zonder ventiel: bij het uitademen vermindert het reliëfpatroon de luchtstroom naar het bovenpaneel. Het merendeel van de lucht ontsnapt via andere panelen. Er ontsnapt minder vochtige lucht via het bovenpaneel naar de oogbescherming, waardoor het beslaan geminimaliseerd wordt.

Eigenschappen

Gemakkelijk ademhalen Helder gezichtsveld Gebruiksgemak

Indicatie

Beschermen de drager tegen gevaarlijke verontreinigende stoffen in de lucht en beschermen de patiënt en de omgeving door deeltjes zowel uit de ingeademde als de uitgeademde lucht te filteren. Goedgekeurd volgens de Europese richtlijn betreffende medische hulpmiddelen (93/42/EEG). Het ingesloten ventiel zorgt voor een koeler en nog beter draagcomfort door de opgebouwde warmte af te voeren.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.