3M

Tegaderm 3m Absorb.transp Ster 11,1x12,7cm 5 90801 - 3M

€ 40,17

  • Incl. 9% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

Dit product is momenteel uitverkocht! Laat je emailadres achter en we geven je een seintje zodra dit weer op vooraad is.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Tegaderm Absorbent: een compleet nieuwe technologie – een verband van de nieuwste generatie dank zij het welke clinici nu wonden met matig exsudaat (zoals doorligwonden, ulcers, skin tears …) kunnen opvolgen zonder het verband te moeten vervangen.

CNK 2252575
Fabrikant 3M
Gamma Tegaderm
Subgamma Tegaderm 3m
Gebruik Humaan
Farmaceutische vorm Pleister
Type Medisch hulpmiddel

Het exsudaat wordt geabsorbeerd via de geperforeerde transparante film die op de wonde ligt en komt terecht in het acrylaat polymeer wondkussen. Het exsudaat verdampt gedeeltelijk via de buitenste film - zo wordt een vochtig wondmilieu behouden, ideaal voor de wondheling.

Eigenschappen

Transparant Dankzij de transparante toplaag kan de wonde altijd visueel gecontroleerd worden en kunt u het genezingsproces volgen zonder dat het verband moet worden vervangen. Efficiënte absorptie Een opmerkelijk hogere absorptiecapaciteit dan bij de meeste andere hydrocollo�dverbanden, dankzij de vernieuwende technologie op het vlak van wondmanagement. Dunne, gladde hechtende rand Goede, betrouwbare kleefkracht zelfs bij veel wrijving (bv. Sacrum) Onbeperkte draagtijd Het verband kan langer dan 7 dagen op de wonde blijven en creëert een vochtig wondmilieu voor optimale genezing. Economische applicatie Met het verband bespaart u materiaalkosten en tijd.

Indicatie

Bij oppervlakkige en diepe wonden met licht tot matig exsudaat, zoals skin tears, beenzweren, decubituswonden, schaafwonden, eerste- en tweedegraadsbrandwonden, donorsites bij huidtransplantatie en postoperatieve wonden.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.