3M

Futuro Tenniselleboogbandage 45975, Aanpasbaar - 3M

€ 24,47

  • 10% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

De FUTURO™ Tenniselleboogbandage is ontwikkeld om u in topvorm te houden. U en uw backhand hoeven zich niet meer in te houden en u hoeft geen tennisser te zijn om te profiteren van een stevige grip en actieve vingerbewegingen. De ondersteuning biedt stevige, stabiliserende bescherming en compressie. Een gepatenteerd pezenkussen plaatst zachte, gerichte druk op de pezen en spieren van de elleboog en biedt de steun die u nodig hebt om de baan weer op te kunnen.

CNK 2251726
Prijs (Incl. BTW) € 24,47
Fabrikant 3M
Gamma Futuro
Subgamma Futuro Tenniselleboogbandage
Gebruik Humaan
Inhoud 1
Farmaceutische vorm Bandage
Type Verband
Eigenschappen

Biedt doelgerichte druk bij een pijnlijke onderarm Ideaal voor: Tenniselleboog, peesontsteking, repetitieve bewegingen Kussen voor zachte, doelgerichte druk op de pezen van de onderarm Verstelbare riem voor een goede pasvorm Ademend materiaal Vochtregulerend Verstelbaar Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals Beoogd gebruik: Ondersteunt een stijve, pijnlijke of geblesseerde elleboog en onderarm Zowel links als rechts te dragen

Indicatie

Biedt doelgerichte druk bij een pijnlijke onderarm

Contra indicatie

Stop het gebruik en raadpleeg een arts bij ongemak of pijn, of als de pijn/het ongemak aanhoudt of verergert

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.

Polyurethane, nylon, acetal, polyester