3M

Futuro Vochtregulerende Kniebandage 45697, Large - 3M

€ 38,88

  • 10% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Wanneer u traint met de FUTURO™ Vochtregulerende Kniebandage houdt deze uw blessure warm en verhoogt uw flexibiliteit, terwijl het vocht kan ontsnappen voor luchtig comfort. De verstelbare pasvorm zorgt voor optimale steun en laat u op een meer natuurlijke manier bewegen. Soms hebt u alleen een beetje steun nodig om door te blijven gaan; vertrouw dus op het comfort van de FUTURO™ Vochtregulerende Kniebandage om uw voorsprong te behouden.

CNK 2251684
Prijs (Incl. BTW) € 38,88
Fabrikant 3M
Gamma Futuro
Subgamma Futuro Vochtregulerende
Gebruik Humaan
Inhoud 1
Farmaceutische vorm Bandage
Type Verband
Eigenschappen

Hoogwaardig design voor ondersteuning tijdens het bewegen Ideaal voor: Algemene steun, fietsen, tennissen, sporten Voorgevormde bandage met dubbel precisieriempje voor een perfecte pasvorm Open bij de knieschijf voor steun en comfort Unieke mix van materialen voor een sterke ondersteuning, verzachtende warmte en comfort Ademend materiaal Geurwerend L Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals Beoogd gebruik: Biedt steun voor stijve, zwakke knieën, of bij letsels Zowel links als rechts te dragen

Indicatie

Ademend, vochtregulerend materiaal in het achterpaneel voor extra comfort. Geurwerende behandeling. Dubbele precisiebanden voor een perfecte pasvorm. Ontwerp met open knieschijf voor extra ondersteuning.

Contra indicatie

LET OP: Sommige mensen zijn gevoelig voor neopreen of neopreen-rubbermengsels. Stop het gebruik en raadpleeg een arts als er uitslag ontstaat.

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.

Neoprene blend, nylon, polyester, spandex