3M

Futuro Stabiliserende Kniebandage 46165, Large - 3M

€ 28,76

  • 11% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

De FUTURO™ Stabiliserende Kniebandage met stabilisatoren is ontwikkeld voor stabiliserend comfort en is de oplossing om de hele dag te dragen. Deze elastische kniebrace kan onder kleding worden gedragen en biedt comfortabele steun aan de spieren rond de knie. Zijstabilisatoren helpen de zijdelingse beweging te verminderen en de open knieschijf zorgt voor extra comfort. Geef uw geblesseerde knie de liefde die deze verdient met de Stabiliserende Kniebandage.

CNK 2251619
Prijs (Incl. BTW) € 28,76
Fabrikant 3M
Gamma Futuro
Subgamma Futuro Kniebandage
Gebruik Humaan
Inhoud 1
Farmaceutische vorm Bandage
Type Verband
Eigenschappen

Directe compressie en ondersteuning aan de zijkant Ideaal voor: Ondersteuning bij veelvoorkomende blessures, zoals verstuiking en overbelasting, algemene ondersteuning In vier richtingen rekbare stof houdt de steun op zijn plaats Open aan de knieschijf voor extra ondersteuning De dubbele stabilisators aan de zijkanten geven de knie extra stabiliteit zonder de bewegingen te beperken Voorgevormd ontwerp voor een optimale pasvorm Ademend materiaal L Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals Beoogd gebruik: Biedt steun voor stijve, zwakke knieën, of bij letsels Zowel links als rechts te dragen

Indicatie

Dubbele stabilisators aan de zijkanten geven de knie extra stabiliteit zonder bewegingsbeperking. Open knieschijf voor extra ondersteuning van de knieschijf. Materiaal met dubbele stretch voor optimale pasvorm.

Contra indicatie

Stop het gebruik en raadpleeg een arts bij ongemak of pijn, of als de pijn/het ongemak aanhoudt of verergert

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.

Metal, Nylon, Polyester, Spandex, Cotton, Polyurethane