3M

Futuro Polsbandage 46709, Beige, Aanpasbaar - 3M

€ 17,28

  • 11% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Help uw zwakke gewrichten een handje met de FUTURO™ Polsbandage. Deze polsbandage is gemaakt van een materiaalmix die door compressie de bewegingsvrijheid beperkt voor matige ondersteuning, terwijl een schuimkussen bescherming biedt. Deze ondersteuning wikkelt u snel en gemakkelijk om de pols en u kiest zelf de mate van compressie. Of u nu basketbal speelt of een intervaltraining met hoge intensiteit doet, de FUTURO™ Polsbandage geeft u de steun om optimaal te blijven presteren.

CNK 2251593
Prijs (Incl. BTW) € 17,28
Fabrikant 3M
Gamma Futuro
Subgamma Futuro Polsbandage
Gebruik Humaan
Inhoud 1
Farmaceutische vorm Bandage
Type Verband
Eigenschappen

Ondersteunt een stijve, zwakke of geblesseerde pols Ideaal voor: Algemene ondersteuning, dagelijkse activiteiten Twee verstelbare riemen voor een goede pasvorm en ondersteuning Ontwerp met laag profiel Helpt om de pols te beschermen Verstelbaar Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals Beoogd gebruik: Ondersteunt een stijve, zwakke of geblesseerde pols Zowel links als rechts te dragen

Indicatie

Beperkt de beweging van de pols en beschermt de pols tijdens activiteit. Dubbele banden voor een verstelbare pasvorm en ondersteuning. Schuimkussen voor extra stabilisatie.

Contra indicatie

LET OP: Dit product bevat latex uit natuurrubber en kan mogelijk allergische reacties veroorzaken.Stop het gebruik en raadpleeg een arts bij ongemak of pijn, of als de pijn/het ongemak aanhoudt of verergert

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.

Nylon, rubber, polyester, cotton, polyurethane