3M

Futuro Epicondylitische Elleboogbandage 47863, Large - 3M

€ 26,02

  • 10% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Dankzij strategisch geplaatste kussentjes geeft de FUTURO™ Epicondylitische Elleboogbandage gerichte druk op uw pijnlijke pezen. Deze comfortabele, elastische elleboogondersteuning is dun en flexibel voor natuurlijke bewegingsvrijheid en is niet zichtbaar onder de kleding. Ademende eigenschappen houden je koel en het mouwontwerp is gemakkelijk aan en uit te trekken. Met de betrouwbare ondersteuning van de FUTURO™ Epicondylitische Elleboogbandage neemt u gewoon deel aan de activiteiten waar u het meest van geniet.

CNK 2251544
Prijs (Incl. BTW) € 26,02
Fabrikant 3M
Gamma Futuro
Subgamma Futuro Epicondylitische
Gebruik Humaan
Inhoud 1
Farmaceutische vorm Bandage
Type Verband
Eigenschappen

Biedt directe compressie met dubbel kussen voor doelgerichte druk op pijnlijke armen Ideaal voor: Dagelijkse activiteiten In vier richtingen rekbare stof houdt de elleboogsteun op zijn plaats Voorgevormd ontwerp voor een optimale pasvorm Wikkelriem voor extra compressie - Ademend materiaal L Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals Beoogd gebruik: Ondersteunt een stijve, pijnlijke of geblesseerde elleboog en onderarm Zowel links als rechts te dragen

Indicatie

Verstelbare compressieband voor een optimale pasvorm en ondersteuning. Dubbele gelkussens zorgen voor gerichte druk op pijnlijke armen. Zacht en ademend materiaal met dubbele stretch voor een optimale pasvorm en draagcomfort.

Contra indicatie

Stop het gebruik en raadpleeg een arts bij ongemak of pijn, of als de pijn/het ongemak aanhoudt of verergert

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.

Nylon, Silicone Rubber, Polyester, Spandex