Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Perdolan Siroop 200 ml


Alternatief product

Algemene informatie

CNK 1563329
Fabrikant Johnson & Johnson
Gamma Perdolan
Subgamma Perdolan
Gebruik Humaan
Inhoud 1
Farmaceutische vorm Siroop
Type Geneesmiddel
Perdolan Is Een Pijnstillend En Koortswerend Middel. Perdolan Is Aangewezen Bij Het Verlichten Van Pijn En Koortstoestanden.
Perdolan Is Als Pijn- En Koortswerend Middel Een Geschikt En Veilig Alternatief Voor Personen Die Overgevoelig Zijn Voor Acetylsalicylzuur Of Die Om Bepaalde Redenen (Bestaande Maagklachten Of Maagzweer, Behandeling Met Anti-Stollingsmiddelen, Astma) Het Best Geen Geneesmiddelen Gebruiken Die Stoffen Zoals Acetylsalicylzuur Bevatten.

Indicatie

Symptomatische behandeling van koorts en pijn.
Kinderen 10 mg/kg, 4 x daags Max. 60 mg/kg/dag Min. 4 uur tussen 2 innames Toedieningswijze Schud de fles telkens voor gebruik Met behulp van een doseerpipet met gradaties: 10 mg paracetamol/kg lichaamsgewicht Gebruiksaanwijzing voor het openen van de fles en het gebruik van de pipet staan vermeld in de bijsluiter

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
paracetamol Werkzame stof (per ml): 32 mg paracetamol Hulpstoffen: saccharose, niet-kristallijne sorbitol-oplossing 70%, macrogol 1500, propyleenglycol, glycerol, kersenaroma, natrium benzoaat, anhydrisch citroenzuur (E330), benzoëzuur, natrium erythrosine (E 127), oranjegeel S (E 110), aqua purificata q.s. ad 1 ml.

Medibib newsletter