Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Puressentiel Verstuiver Ultrasoon Bevochtiger Atmo

€ 75,00

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

We brengen u graag op de hoogte van zodra het artikel beschikbaar is.

Productnummer: 4507117

Algemene informatie

CNK 4507117
Fabrikant Puressentiel
Gamma Puressentiel
Subgamma Puressentiel Verstuiver
Gebruik Humaan
Farmaceutische vorm Verstuiver
Type Medisch hulpmiddel

Vanwege de doeltreffendheid en natuurlijkheid ervan wordt het verspreiden van essentiële oliën een echte trend om een warme en rustgevende sfeer te creëren.


De ATMO Puressentiel® Ultrasonic Humidifier Diffuser is uitgerust met een ultrasoon diffusiesysteem dat een prachtige nevel afgeeft. De zachte lijnen, natuurlijke materialen en mist- en lichteffecten creëren een rustgevende sfeer in uw woonruimtes.

Zijn 3 functies geven u ontspanning en welzijn zonder beperkingen:

Bevochtiger: De ATMO diffuser bevochtigt de omgevingslucht op aangename wijze. Met de 2 neveleffecten kunt u zich aanpassen aan uw wensen van het moment: een "waterval"-nevel voor een ontspannende sfeer en een "vulkaan"-nevel voor een meer verkwikkende sfeer.

Omgevingslicht: Een zacht wit licht kan de diffusie begeleiden, de intensiteit ervan is instelbaar door aan de knop/knop van de diffuser te draaien. In de slaapstand vergemakkelijken de 2 neveleffecten en de geleidelijke afname van de lichtintensiteit gedurende 30 minuten het inslapen.

Verstuiver van essentiële oliën: De eerste koude dagen, momenten van ontspanning, kleine indringers op zomeravonden... de verstuiving van essentiële oliën biedt een echt moment van welzijn in alle seizoenen. Voeg enkele druppels essentiële olie toe aan het waterreservoir voor een aromatische verspreiding met verschillende deugden. De eigenschappen van de essentiële oliën blijven perfect bewaard dankzij het koude-ionisatiesysteem.

Medibib newsletter