Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie
Promotie 19%

Enzym Up Capsule 120 Physiomance Phy276 - Therascience-Lignaform

14 enzymen ter bevordering van de spijsvertering

€ 44,87

Extra korting van 4% vanaf 3 dezelfde producten

19% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 3323607

Algemene informatie

CNK 3323607
Prijs (Incl. BTW) € 44,87
Fabrikant Therascience
Gamma Physiomance
Subgamma Enzym Up
Gebruik Humaan
Inhoud 120
Farmaceutische vorm Capsules
Type Voedingssupplement

Bevordert de vertering van koolhydraten inclusief lactose

• Bevordert de spijsvertering van lipiden

• Bevordert de spijsvertering van eiwitten

Eigenschappen

PHYSIOMANCE ENZYM’UP brengt in 3 capsules, een complex van 14 spijsverteringsenzymen: - Amylase ; - Protease ; - Glucoamylase ; - Pectinase ; - Lactase ; - Cellulase ; - Lipase ; - Bromelaïne ; - Xylanase ; - Hemicellulase ; - Maltase ; - Invertase ; - Papaïne ; - α-galactosidase, dat helpt bij de opname van complexe koolhydraten in voedsel door het verminderen van het fermentatieproces en het vermijden van de gasproductie.Waarom kiezen voor PHYSIOMANCE ENZYM'UP van Laboratoire THERASCIENCE?Voor zijn volledige formule van 14 enzymen, van natuurlijke en niet-dierlijke oorsprong, om de spijsvertering te bevorderen.
1 capsule 3 keer per dag, in te nemen vóór de 3 hoofdmaaltijden, gedurende minimaal 40 dagen. Indien nodig herhalen.Voorzorgsmaatregelen voor gebruik :Voedingssupplementen moeten worden gebruikt als onderdeel van een gezonde levensstijl en niet ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse doses niet. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. In geval van een combinatie van verschillende voedingssupplementen, vraag advies aan uw bevoegd zorgverlener.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Enzymmengsel (amylase, protease, glucoamylase, pectinase, alfa-galactosidase, lactase, cellulase, lipase, bromelaïne, xylanase, hemicellulase, maltase, invertase, papaïne), coatingmiddel: hydroxypropylmethylcellulose.

Medibib newsletter